Bujangan Mlarat

Versi: Mus Mulyadi

Suka duka dadi bujangan mlarat,
Urip mondok wesele kerep telat..
Ora wani kenal cah ayu ayu,
Sebab wedi yen dijak mlaku mlaku..

Ojo ojo dijak mlebu nang toko,
Yen kon mbayar blanjane neng biso mlongo..
Piye leh mangsuli, piye leh ngendangi
Ben biso tetep leh njogo gengsi..
Piye leh mangsuli, piye leh ngendangi
Ben biso tetep leh njogo gengsi..

Kepeksane yen bengi kon ngeterke,
Dijak nonton jare fileme rame..
Wiwit esuk kudu mutek pikire,
Ben supoyo hasil golek duwite..

Ojo nganti nandang isin mengkone,
Opo wae korban mesti ditindakke..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..

reff:
Ojo nganti nandang isin mengkone,
Opo wae korban mesti ditindakke..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..

Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *