Lintang


Dian-Marshanda_1
Versi: Dian Marshanda

Tak tulis layang iki,
Sing nembangke kangene ati..
Mergo setyoku iki,
Lan tresnoku, sing tansah gati..

Soyo cedhak ning ati,
Nadyan adoh karo sliramu..
Tak jaluk ning tresnamu,
Ojo nganti ngeliyo ati..

Sak tenane abot njerone ati,
Mergo gedhe kangenku..
Nanging kudu tak trimo,
Kanti sabar atiku..

Koyo lintang kerlip ning awang,
Sing nggambarke kangenku iki..
Koyo lintang sing kebak ning awang,
Tansah madhangi njeroning ati..
Ra bakal surut kangen lan tresnaku,
Koyo kerlip lintang ning njero atiku..

reff:
Tak tulis layang iki,
Sing nembangke kangene ati..
Mergo setyoku iki,
Lan tresnoku, sing tansah gati..

Soyo cedhak ning ati,
Nadyan adoh karo sliramu..
Tak jaluk ning tresnamu,
Ojo nganti ngeliyo ati..

Sak tenane abot njerone ati,
Mergo gedhe kangenku..
Nanging kudu tak trimo,
Kanti sabar atiku..

Koyo lintang kerlip ning awang,
Sing nggambarke kangenku iki..
Koyo lintang sing kebak ning awang,
Tansah madhangi njeroning ati..
Ra bakal surut kangen lan tresnaku,
Koyo kerlip lintang ning njero atiku..
—————
[ver: lyrics]
[id: bnppwzcs]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Lintang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:01.80]Lintang
[00:26.80]Versi : Dian Marshanda
[00:29.80]
[00:32.80]>>>
[00:33.80]>>
[00:34.80]>
[00:35.80]Tak tulis layang iki,
[00:40.22]Sing nembangke kangene ati..
[00:49.61]Mergo setyoku iki,
[00:54.84]Lan tresnoku, sing tansah gati..
[01:02.81]Soyo cedhak ning ati,
[01:09.09]Nadyan adoh karo sliramu..
[01:17.50]Tak jaluk ning tresnamu,
[01:23.28]Ojo nganti ngeliyo ati..
[01:31.23]Sak tenane abot njerone ati,
[01:40.15]Mergo gedhe kangenku..
[01:45.93]Nanging kudu tak trimo,
[01:49.42]Kanti sabar atiku..
[01:58.36]Koyo lintang kerlip ning awang,
[02:06.02]Sing nggambarke kangenku iki..
[02:13.05]Koyo lintang sing kebak ning awang,
[02:19.77]Tansah madhangi njeroning ati..
[02:27.17]Ra bakal surut kangen lan tresnaku,
[02:34.03]Koyo kerlip lintang ning njero atiku..
[02:42.17]
[02:45.73]==dian marshanda, lintang==
[03:01.02]
[03:04.02]>>>
[03:05.02]>>
[03:06.02]>
[03:07.02]Tak tulis layang iki,
[03:11.02]Sing nembangke kangene ati..
[03:19.96]Mergo setyoku iki,
[03:25.56]Lan tresnoku, sing tansah gati..
[03:34.95]Soyo cedhak ning ati,
[03:39.61]Nadyan adoh karo sliramu..
[03:47.51]Tak jaluk ning tresnamu,
[03:52.73]Ojo nganti ngeliyo ati..
[04:03.31]Sak tenane abot njerone ati,
[04:11.15]Mergo gedhe kangenku..
[04:16.13]Nanging kudu tak trimo,
[04:19.55]Kanti sabar atiku..
[04:28.87]Koyo lintang kerlip ning awang,
[04:36.22]Sing nggambarke kangenku iki..
[04:43.51]Koyo lintang sing kebak ning awang,
[04:50.28]Tansah madhangi njeroning ati..
[04:57.68]Ra bakal surut kangen lan tresnaku,
[05:04.41]Koyo kerlip lintang ning njero atiku..
[05:12.87]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s