Suk Kapan (suliyana)

Versi: Suliyana

Suk kapan aku ora ngerti,
Enteke sengsarane uripku..
Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh coba lan beboyo..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Teko lungo koyo ngene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *