Jambu Opo Jeruk

Versi: Koes Plus

Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

Thengak thenguk..nemu gethuk,
Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
Omah gedhong..kari manggon..
Enak opo.., butuh opo..
Ora butuh..ngena ngene,
Butuhne mung nyambut gawe..

Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

reff:
Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

Thengak thenguk..nemu gethuk,
Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
Omah gedhong..kari manggon..
Enak opo.., butuh opo..
Ora butuh..ngena ngene,
Butuhku mung nyambut gawe..

Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

Thengak thenguk..nemu gethuk,
Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
Omah gedhong..kari manggon..
Enak opo.., butuh opo..
Ora butuh..ngena ngene,
Butuhku mung nyambut gawe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *