Iwak Tempe

Versi: Dian Marshanda

ENAK’E WONG GENDA’AN,
RA KOYO’ KAWIN TEMENAN..
GENDA’AN MESTI DELI’-DELI’AN,
KAWIN TEMENAN KETO’ BLAK-BLAKAN..
ORA COLONG COLONGAN..

ENAK’E MANGAN SATE,
RA KOYO’ WONG MANGAN TEMPE..
MANGAN SATE IKU AKEH PENYAKITE,
MANGAN TEMPE TETEP AKEH GIZINE,
YO DADEKKE SUGIHE..

reff:
JO’ TERUSNO MU LEK GENDA’AN,
MUMPUNG DURUNG KOWE KENE’ ALANGAN..
SUK NEK MATI MLEBU NEROKO,
DIGODHOG NDUK KUALI OMBO..

NEK WIS DADI BOJO TEMENAN,
JUNGKIR WALIK ORA ONO SING NGLARANG..
KANGEN ISO TERANG TERANGAN,
SABEN DINO ISO SAYANG SAYANGAN..

reff:
ENAK’E WONG GENDA’AN,
RA KOYO’ KAWIN TEMENAN..
GENDA’AN MESTI DELI’-DELI’AN,
KAWIN TEMENAN KETO’ BLAK-BLAKAN..
ORA COLONG COLONGAN..

ENAK’E MANGAN SATE,
RA KOYO’ WONG MANGAN TEMPE..
MANGAN SATE IKU AKEH PENYAKITE,
MANGAN TEMPE TETEP AKEH GIZINE,
YO DADEKKE SUGIHE..

reff:
JO’ TERUSNO MU LEK GENDA’AN,
MUMPUNG DURUNG KOWE KENE’ ALANGAN..
SUK NEK MATI MLEBU NEROKO,
DIGODHOG NDUK KUALI OMBO..

NEK WIS DADI BOJO TEMENAN,
JUNGKIR WALIK ORA ONO SING NGLARANG..
KANGEN ISO TERANG TERANGAN,
SABEN DINO ISO SAYANG SAYANGAN..
SABEN DINO ISO KELON KELONAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *