Merang Segedeng

Versi: Rohid Falak

Bokong merang segedeng pribasane,
Rai suruh selembar umpamane..
Akeh lanang kedanan pantes dadi rebutan,
Sing sanja ampun eh antri pisan..

Lambene manggis rengat kesawange,
Alis bawang sesiung lirikane..
Pantes dadi rebutan akeh lanang kebayang,
Sing sanja ampun eh antri pisan..

reff:
Pribansane wong pecuk jagone tarung,
Tulung tulung bura kena wong sentinggi..
Ora rela yen kakang cintane wurung,
Bagen mati tenimbang ora dadi siji..

Pribasane bode lor ning karang sari,
Watu belah anane ning pesalakan..
Langka jodoh kakang mah nok bagen mati,
Lamon urip tekang ora sida kawinan..

Pribasane batik dermayu,
Anane ning desa paoman..
Pengen kelakon karo wong ayu,
Bagen edan jejaranan..

Lambene manggis rengat kesawange,
Alis bawang sesiung lirikane..
Pantes dadi rebutan akeh lanang kebayang,
Sing sanja ampun eh antri pisan..

reff:
Pribansane wong pecuk jagone tarung,
Tulung tulung bura kena wong sentinggi..
Ora rela yen kakang cintane wurung,
Bagen mati tenimbang ora dadi siji..

Pribasane bode lor ning karang sari,
Watu belah anane ning pesalakan..
Langka jodoh kakang mah nok bagen mati,
Lamon urip tekang ora sida kawinan..

Pribasane batik dermayu,
Anane ning desa paoman..
Pengen kelakon karo wong ayu,
Bagen edan jejaranan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *