Kodok Numpak Jaran

Versi: Nomo Koeswoyo

Kodok numpak jaran,
Kahanane pancen ngene..
Ulo adus geni,
Den bagus akeh sing wani..

Wedhus mangan sego,
Den bagus ra wedi dosa..
Cempe mangan jambe,
Nanggung dosa sak lawase..
E..laela elo..
E..lagela gelo..

Kawulo cilik kabeh pengen sing becik,
Gemah ripah lohjinawi nuswantoro..
Nunggu padhang padhange sore yo kencono,
Nerangi bawono kang nandang sengsoro..

reff:
Kodok numpak jaran,
Pancen ngene kahanane..
Ulo adus geni,
Den bagus akeh sing wani..

Wedhus mangan sego,
Den bagus ra wedi dosa..
Cempe mangan jambe,
Nanggung dosa sak lawase..
E..laela elo..
E..lagela gelo..

Kawulo cilik kabeh pengen sing becik,
Gemah ripah lohjinawi nuswantoro..
Nunggu padhang padhange sore yo kencono,
Nerangi bawono kang nandang sengsoro..

reff:
Kodok numpak jaran,
Pancen ngene kahanane..
Ulo adus geni,
Den bagus akeh sing wani..

Wedhus mangan sego,
Den bagus ra wedi dosa..
Cempe mangan jambe,
Nanggung dosa sak lawase..

E..laela elo..
E..lagela gelo..
E..laela elo..
E..lagela gelo..
E..laela elo..
E..lagela gelo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *