Kesandung Tresno

Versi: Magdalena

Loro ing atiku, sliramu sing nggarai
Loro ing atiku, sliramu sing miwiti..
Mergo saiki aku mbok tinggalno,
Sliramu katut wong liyo..

Mbiyen nggonmu janji, ora bakal suloyo
Tibane saiki aku mbok lalekno..
Tresno kang suci saiki wis musno,
Loro ing atiku loro..

reff:
Percumo yen tak terusno,
Sliramu kesandung tresno..
Percumo anggonku nggetuni,
Sliramu ngeliyo ati..

Mbiyen nggonmu janji, ora bakal suloyo
Tibane saiki aku mbok lalekno..
Tresno kang suci saiki wis musno,
Loro ing atiku loro..

reff:
Percumo yen tak terusno,
Sliramu kesandung tresno..
Percumo anggonku nggetuni,
Sliramu ngeliyo ati..

Percumo yen tak terusno,
Sliramu kesandung tresno..
Percumo anggonku nggetuni,
Sliramu ngeliyo ati..
Sliramu ngeliyo ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *