Kali Tambi


Nok-Neng-Sagita
Versi: Nok Neng Sagita

Kelingan..kelingan waktu loroan..
Kali tambi sing dadi saksi,
Wong loro saling ngucap janji..

Kebayang..ingat lagi demenan..
Gandengan bari guyonan,
Ati sun rasa seneng pisan..

reff:
Suket ijo ning tanggul kali,
Lamun jodo pasti dadi siji..

Lamun bener kakange cinta,
Gage marek ning wong tua..
Duh kakang bareng bareng gedongan..

Kebayang..ingat lagi demenan..
Gandengan bari guyonan,
Ati sun rasa seneng pisan..

reff:
Suket ijo ning tanggul kali,
Lamun jodo pasti dadi siji..

Lamun bener kakange cinta,
Gage marek ning wong tua..
Duh kakang bareng bareng gedongan..

Kelingan..kelingan waktu loroan..
Kali tambi sing dadi saksi,
Wong loro saling ngucap janji..
—————
[ver: lyrics]
[id: wkzswvcs]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Kali Tambi]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.39]Kali Tambi
[00:27.39]Versi : Nok Neng Sagita
[00:30.39]
[00:33.39]>>>
[00:34.39]>>
[00:35.39]>
[00:36.39]Kelingan..kelingan waktu loroan..
[00:44.04]Kali tambi sing dadi saksi,
[00:50.70]Wong loro saling ngucap janji..
[00:57.61]
[01:09.68]Kebayang..ingat lagi demenan..
[01:17.28]Gandengan bari guyonan,
[01:23.24]Ati sun rasa seneng pisan..
[01:30.46]
[01:55.32]>>>
[01:56.32]>>
[01:57.32]>
[01:58.32]Suket ijo ning tanggul kali,
[02:04.25]Lamun jodo pasti dadi siji..
[02:11.14]
[02:22.97]Lamun bener kakange cinta,
[02:29.19]Gage marek ning wong tua..
[02:35.66]Duh kakang bareng bareng gedongan..
[02:43.31]Kebayang..ingat lagi demenan..
[02:51.15]Gandengan bari guyonan,
[02:57.44]Ati sun rasa seneng pisan..
[03:04.65]
[03:29.08]>>>
[03:30.08]>>
[03:31.08]>
[03:32.08]Suket ijo ning tanggul kali,
[03:38.55]Lamun jodo pasti dadi siji..
[03:44.96]
[03:57.41]Lamun bener kakange cinta,
[04:03.62]Gage marek ning wong tua..
[04:10.15]Duh kakang bareng bareng gedongan..
[04:17.70]Kelingan..kelingan waktu loroan..
[04:25.40]Kali tambi sing dadi saksi,
[04:31.93]Wong loro saling ngucap janji..
[04:38.97]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s