Tetese Embun

Versi: Mia MS

Pirang taun,
Sun nganteni kapan riko teko..
Ngerandu kapan netese,
Embun dalu kang sun anti anti..

Bengi sintru,
Kanggo kangen dalu kang sepi..
Raino sun kantru kantru,
Sun nganteni kapan temetese..

reff:
Kari..tego.., kari nelongso..
Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..
Kari..tego.., kari nelongso..
Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..

Pirang taun,
Sun nganteni kapan riko teko..
Ngerandu kapan netese,
Embun dalu kang sun anti anti..

Bengi sintru,
Kanggo kangen dalu kang sepi..
Raino sun kantru kantru,
Sun nganteni kapan temetese..

reff:
Kari..tego.., kari nelongso..
Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..
Kari..tego.., kari nelongso..
Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..

Bengi sintru,
Kanggo kangen dalu kang sepi..
Raino sun kantru kantru,
Sun nganteni kapan temetese..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *