Kimcil

Versi: Didi Kempot ft. Rini Epeledut

Lk:
Kimcil kowe pancen centil,
Mesam mesem nglarani pikir..
Rambute abang dikliwir-kliwir,
Nganggo clono kok suwek pinggir..

Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

Pr:
Klambi utuh disuwek-suwek,
Mikir butuh yo golek-golek..
Saputangan dinggo gelangan,
Wis kulino ditinggal wong lanang..

Ojo adus banyune udan mas,
Banyu alus golek jalaran..
Wedhak pupur regane larang,
Yen terlanjur yo katut tenan..

Lk:
Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

reff:
Lk:
Kimcil kowe pancen centil,
Mesam mesem nglarani pikir..
Rambute abang dikliwir-kliwir,
Nganggo clono kok suwek pinggir..

Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

Pr:
Klambi utuh disuwek-suwek,
Mikir butuh yo golek-golek..
Saputangan dinggo gelangan,
Wis kulino ditinggal wong lanang..

Ojo adus banyune udan mas,
Banyu alus golek jalaran..
Wedhak pupur regane larang,
Yen terlanjur yo katut tenan..

Lk:
Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *