Nyigar Kupat

Versi: Anik Arnika

KANGMAS..KULA JALUK AMPUNAN,
AMPUN PITUNG TURUNAN,
BLI WANI KLAWAN SAMPEAN,
YEN KULA EDAN JEJARANAN..

GETUN..GETUN ORA KEJAGAN,
BENGEN MOYOKI KAKANG,
MOYOKI BLI PAYU RABI,
SENYATANE KULA DEWE KEDANI..

reff:
ORA DISANGKA KAKANG MANDI JAMPINE,
SEKIEN KULA DADI KELINGAN BAE..

ATINE KULA DISIGAR KAYA KUPAT,
SERING SESAMBAT WIS ORA KUAT..

GETUN..GETUN ORA KEJAGAN,
BENGEN MOYOKI KAKANG,
MOYOKI BLI PAYU RABI,
SENYATANE KULA DEWE KEDANI..

reff:
ORA DISANGKA KAKANG MANDI JAMPINE,
SEKIEN KULA DADI KELINGAN BAE..

ATINE KULA DISIGAR KAYA KUPAT,
SERING SESAMBAT WIS ORA KUAT..

KANGMAS..KULA JALUK AMPUNAN,
AMPUN PITUNG TURUNAN,
BLI WANI KLAWAN SAMPEAN,
YEN KULA EDAN JEJARANAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *