Tresno Luar Pulau


Nino_Silvi
Versi: Nino Bhaskara ft. Silvi Nurmay

Pr:
Kangmas..sing tak tresnani,
Ora ngiro akhire sliramu dadi pepujan ati..
Padahal mbiyen naliko sering ketemu,
Aku ra perduli karo sliramu..

Lk:
Dinda..sing tak sayangi,
Ora nyono akhire sliramu dadi kembange ati..
Padahal mbiyen naliko isih sak kutho,
Kowe lan aku ora ono roso..

Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk: Ora nganti suwe aku mesthi bali,
Pr: Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..

reff:
Pr:
Kangmas..sing tak tresnani,
Ora ngiro akhire sliramu dadi pepujan ati..
Padahal mbiyen naliko sering ketemu,
Aku ra perduli karo sliramu..

Lk:
Dinda..sing tak sayangi,
Ora nyono akhire sliramu dadi kembange ati..
Padahal mbiyen naliko isih sak kutho,
Kowe lan aku ora ono roso..

Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk: Ora nganti suwe aku mesthi bali,
Pr: Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..

reff:
Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk: Ora nganti suwe aku mesthi bali,
Pr: Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..
—————
[ver: lyrics]
[id: laizwccs]
[ar: Nino Bhaskara & Silvi Nurmay]
[ti: Tresno Luar Pulau]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:14]
[00:01.27]Tresno Luar Pulau
[00:18.27]Versi : Nino Bhaskara & Silvi Nurmay
[00:21.27]Wanita berteks kecil, Pria berteks KAPITAL
[00:24.27]
[00:27.27]>>>
[00:28.27]>>
[00:29.27]>
[00:30.27]kangmas..sing tak tresnani,
[00:37.91]ora ngiro akhire sliramu dadi pepujan ati..
[00:47.55]padahal mbiyen naliko sering ketemu,
[00:53.96]aku ra perduli karo sliramu..
[01:06.41]DINDA..SING TAK SAYANGI,
[01:13.26]ORA NYONO AKHIRE SLIRAMU DADI KEMBANGE ATI..
[01:23.67]PADAHAL MBIYEN NALIKO ISIH SAK KUTHO,
[01:30.14]KOWE LAN AKU ORA ONO ROSO..
[01:39.78]NANGING SAIKI KAHANANE AKU WIS ADOH PARAN,
[01:49.54]ING LUAR PULAU KOWE LAN AKU KEPISAH SAMUDRO..
[01:57.92]mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
[02:05.97]tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..
[02:14.36]ORA NGANTI SUWE AKU MESTHI BALI,
[02:20.83]tak tunggu sliramu neng kutho kediri..
[02:30.42]
[03:07.12]>>>
[03:08.12]>>
[03:09.12]>
[03:10.12]kangmas..sing tak tresnani,
[03:17.45]ora ngiro akhire sliramu dadi pepujan ati..
[03:27.09]padahal mbiyen naliko sering ketemu,
[03:33.92]aku ra perduli karo sliramu..
[03:45.22]DINDA..SING TAK SAYANGI,
[03:53.25]ORA NYONO AKHIRE SLIRAMU DADI KEMBANGE ATI..
[04:03.07]PADAHAL MBIYEN NALIKO ISIH SAK KUTHO,
[04:09.80]KOWE LAN AKU ORA ONO ROSO..
[04:21.13]NANGING SAIKI KAHANANE AKU WIS ADOH PARAN,
[04:29.34]ING LUAR PULAU KOWE LAN AKU KEPISAH SAMUDRO..
[04:36.66]mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
[04:45.25]tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..
[04:53.23]ORA NGANTI SUWE AKU MESTHI BALI,
[05:00.76]tak tunggu sliramu neng kutho kediri..
[05:10.34]
[05:45.85]>>>
[05:46.85]>>
[05:47.85]>
[05:48.85]NANGING SAIKI KAHANANE AKU WIS ADOH PARAN,
[05:57.88]ING LUAR PULAU KOWE LAN AKU KEPISAH SAMUDRO..
[06:05.71]mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
[06:13.54]tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..
[06:22.07]NANGING SAIKI KAHANANE AKU WIS ADOH PARAN,
[06:29.60]ING LUAR PULAU KOWE LAN AKU KEPISAH SAMUDRO..
[06:37.10]mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
[06:45.59]tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..
[06:54.24]ORA NGANTI SUWE AKU MESTHI BALI,
[07:01.28]Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..
[07:11.04]
————
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Tresno Luar Pulau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s