Tresno Luar Pulau


Versi: Nino Bhaskara ft. Silvi Nurmay

Pr:
Kangmas..sing tak tresnani,
Ora ngiro akhire sliramu dadi pepujan ati..
Padahal mbiyen naliko sering ketemu,
Aku ra perduli karo sliramu..

Lk:
Dinda..sing tak sayangi,
Ora nyono akhire sliramu dadi kembange ati..
Padahal mbiyen naliko isih sak kutho,
Kowe lan aku ora ono roso..

Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk: Ora nganti suwe aku mesthi bali,
Pr: Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..

reff:
Pr:
Kangmas..sing tak tresnani,
Ora ngiro akhire sliramu dadi pepujan ati..
Padahal mbiyen naliko sering ketemu,
Aku ra perduli karo sliramu..

Lk:
Dinda..sing tak sayangi,
Ora nyono akhire sliramu dadi kembange ati..
Padahal mbiyen naliko isih sak kutho,
Kowe lan aku ora ono roso..

Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk: Ora nganti suwe aku mesthi bali,
Pr: Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..

reff:
Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk: Ora nganti suwe aku mesthi bali,
Pr: Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *