Maling Kutang

Versi: Anik Arnika

Awas ana maling,
Maling maling kutang..
Kanggo sarat dukun,
Ngemat rangda midang..

Maling bengi nglantung,
Manjing karang suwung..
Sapa sing kesetrum,
Digondol ning sarung..

reff:
Sing digati wong wadon prigel,
Sing pipine gembleng ya kandel..

Aja gampang digoda lanang,
Maling kutang saban prapatan..

Maling bengi nglantung,
Manjing karang suwung..
Sapa sing kesetrum,
Digondol ning sarung..

reff:
Sing digati wong wadon prigel,
Sing pipine gembleng ya kandel..

Aja gampang digoda lanang,
Maling kutang saban prapatan..

Awas ana maling,
Maling maling kutang..
Kanggo sarat dukun,
Ngemat rangda midang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *