Aku Rapopo (julia perez)

Versi: Julia Perez

Rasa hati ini uwis broken,
Nemu kamu wis tak sobek sobek,
Kangmas indehoy karo miss tukinem..

Don’t alesan don’t many alesan,
I sudah know mas you bajingan,
Your wife ini minta diceraikan..

Endhasku saiki uwis puyeng,
Gara gara i think macem macem..
Ora peduli how do you how how,
Sing penting jupe uwis seneng..

it’s oke wae mas, it’s oke wae
Aku rapopo aku rapopo aku rapopo..
Don’t come back again mas,
Ojo come back again,
Aku rapopo aku rapopo aku rapopo..

reff:
“mas, aku nyambut gawe, gawe kowe”
“ayuku gawe kowe, awakku gawe kowe”
“tapi kenopo, kenopo, kenopo mas..?”

Don’t alesan don’t many alesan,
I sudah know mas you gatelan,
Your wife ini minta diceraikan..

Endhasku saiki uwis puyeng,
Gara gara i think macem macem..
Ora peduli how do you how how,
Sing penting jupe uwis seneng..

it’s oke wae mas, it’s oke wae
Aku rapopo aku rapopo aku rapopo..
Don’t come back again mas,
Ojo come back again,
Aku rapopo aku rapopo aku rapopo..

it’s oke wae mas, it’s oke wae
Aku rapopo aku rapopo aku rapopo..
Don’t come back again mas,
Ojo come back again,
Aku rapopo aku rapopo aku rapopo..
Aku rapopo aku rapopo aku rapopo..
Aku rapopo aku rapopo aku rapopo..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *