Pacobane Tresno

Versi: Nino Bhaskara ft. Silvi Nurmay

Pr:
Laras iki nembangake roso neng njero atiku,
Sing tansah nangis nelongso nandang pacoban tresnaku..
Katresnan kang tulus suci sing tak wenehne sliramu,
Mbok wales cidro janji setyo kowe ninggalke aku..

Opo pancen wis nasibku kudu pisah ro sliramu,
Opo mergo ati liyo kowe tego ninggal aku..
Koyo koyo ra percoyo nanging kahanane nyoto,
Endahe tresno ilang muspro amung dadi cerito..

Lk:
Sak tenane atiku isih ono tresno,
Nanging kepekso tak pedhot mergo kahanan sing bedo..
Sejatine tresnaku mung marang sliramu,
Entenono baliku menyang atimu..

reff:
Pr:
Laras iki nembangake roso neng njero atiku,
Sing tansah nangis nelongso nandang pacoban tresnaku..
Katresnan kang tulus suci sing tak wenehne sliramu,
Mbok wales cidro janji setyo kowe ninggalke aku..

Opo pancen wis nasibku kudu pisah ro sliramu,
Opo mergo ati liyo kowe tego ninggal aku..
Koyo koyo ra percoyo nanging kahanane nyoto,
Endahe tresno ilang muspro amung dadi cerito..

Lk:
Sak tenane atiku isih ono tresno,
Nanging kepekso tak pedhot mergo kahanan sing bedo..
Sejatine tresnaku mung marang sliramu,
Entenono baliku menyang atimu..

reff:
Lk:
Sak tenane atiku isih ono tresno,
Nanging kepekso tak pedhot mergo kahanan sing bedo..
Sejatine tresnaku mung marang sliramu,
Entenono baliku menyang atimu..

Pr:
Nganti kapan tak tunggu kebukak atimu,
Selawase urip bareng karo aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *