Bayi Suci

Versi: Didi Kempot

Alis lan pipimu,
Isih ono mripatku..
Wengi kuwi,
Kowe lungo nilapake aku..

Anakku cah ayu,
Bayi suci aranmu..
Lintang ayu,
Tyas prastri angger anakku..

Sawetane endahing gunung lawu,
Saiki adoh romo lan ibu..
Pancen wis ginaris anakku,
Titiwanci semono umurmu..

Tangising swaramu,
Isih ono kupingku..
Aduh gusti, kulo lilo
Sedoyo sampun pesti..

reff:
Anakku cah ayu,
Bayi suci aranmu..
Lintang ayu,
Tyas prastri angger anakku..

Sawetane endahing gunung lawu,
Saiki adoh romo lan ibu..
Pancen wis ginaris anakku,
Titiwanci semono umurmu..

Tangising swaramu,
Isih ono kupingku..
Aduh gusti, kulo lilo
Sedoyo sampun pesti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *