Kasmaran (demy)

“Kasmaran Demy”

Lewang lewung mendem gadung,
Sakat kenal riko atisun bingung..
Nglamun katon katonen rupan riko,
Unyik esem riko, jangget nong cemenge moto..

Opo tah iki hang aran kasmaran,
Roso demen welas sun seru kenemenen..
Ayang ayangan riko nggudo seliweran,
Gawe sun sing biso turu kepikiran..
Nguntupo riko masio mung sedelo,
Myakne lego kangen njero dodo..

Opo tah iki hang aran kasmaran,
Roso demen welas sun seru kenemenen..
Ayang ayangan riko nggudo seliweran,
Gawe sun sing biso turu kepikiran..
Rupan riko ngelik ngelik ring angenan,
Hang nggarai isun kebingungan..
Ho ho ho..kasmaran..

reff:
Lewang lewung mendem gadung,
Sakat kenal riko atisun bingung..
Nglamun katon katonen rupan riko,
Unyik esem riko, jangget nong cemenge moto..

Opo tah iki hang aran kasmaran,
Roso demen welas sun seru kenemenen..
Ayang ayangan riko nggudo seliweran,
Gawe sun sing biso turu kepikiran..
Nguntupo riko masio mung sedelo,
Myakne lego kangen njero dodo..

Opo tah iki hang aran kasmaran,
Roso demen welas sun seru kenemenen..
Ayang ayangan riko nggudo seliweran,
Gawe sun sing biso turu kepikiran..
Rupan riko ngelik ngelik ring angenan,
Hang nggarai isun kebingungan..
Ho ho ho..kasmaran..
Ho ho ho..kasmaran..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *