Mangan Wareg Kelanti Angger

Versi: Rohid Falak

Enake cuma sepira,
Larane bli kira kira
Katone enak lan seneng,
Iku jare wong sing mandeng..
Lara atine, pegel ngelakonane
Mangan wareg, kelanti angger
Blenak temen sun nasibe..

Urip kaya wong gedongan,
Mondar mandir numpake sedan,
Duite katon jutaan,
Tapi urip sun kengelan..
Sapa sing salah, apa bli barokah
Jungkel malik molah gawe,
Tapi sun langka katone..

reff:
Duh gusti kang kuasa,
Abot sun nanggung dosa..

Apakah musibah..,
Apa hukum karma..
Nggo pekeling lan ingetan,
Langka uwong teguh alot,
Segala macem perbuatan,
Ning dunya ana imbalan..
Ampun sun bli kuat..

Urip kaya wong gedongan,
Mondar mandir numpak’e sedan,
Duite katon jutaan,
Tapi urip sun kengelan..
Sapa sing salah, apa bli barokah
Jungkel malik molah gawe,
Tapi sun langka katone..

reff:
Duh gusti kang kuasa,
Abot sun nanggung dosa..

Apakah musibah..,
Apa hukum karma..
Nggo pekeling lan ingetan,
Langka uwong teguh alot,
Segala macem perbuatan,
Ning dunya ana imbalan..
Ampun sun bli kuat..

Enake cuma sepira,
Larane bli kira kira
Katone enak lan seneng,
Iku jare wong sing mandeng..
Lara atine, pegel ngelakonane
Mangan wareg, kelanti angger
Blenak temen sun nasibe..

Urip kaya wong gedongan,
Mondar mandir numpake sedan,
Duite katon jutaan,
Tapi urip sun kengelan..
Sapa sing salah, apa bli barokah
Jungkel malik molah gawe,
Tapi sun langka katone..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *