Bodong Sekilan

Versi: Rohid Falak

Kurang sepira nok emane kakang,
Kurang sepira nok sayange kakang..
Sing percaya sayang kakang niat temenan,
Ibarat jantung gedang,
Cukule mung sepisan..

Sapa lanange sing ora kegoda,
Wonge ayu pinter mekaya..
Sing awit polisi tekang anak pa haji,
Rombongan dalang tarling,
Sampe sing sugih rekening..
Kedanan..ning senok..

reff:
Ana pribasa segara adoh pinggire,
Duh rumasa kakang wong ora due..

Katibabal iku uwoe gori,
Kakang cinta watir ditinggal kari..
Jangan sagu bumbu pedesan,
Jangan pare dicampur ketan,
Aja watir kakang bohongan,
Sumpah kakang bodong sekilan..

Sapa lanange sing ora kegoda,
Wonge ayu pinter mekaya..
Sing awit polisi tekang anak pa haji,
Rombongan dalang tarling,
Sampe sing sugih rekening..
Kedanan..ning senok..

reff:
Ana pribasa segara adoh pinggire,
Duh rumasa kakang wong ora due..

Katibabal iku uwoe gori,
Kakang cinta watir ditinggal kari..
Jangan sagu bumbu pedesan,
Jangan pare dicampur ketan,
Aja watir kakang bohongan,
Sumpah kakang bodong sekilan..

Kurang sepira nok emane kakang,
Kurang sepira nok sayange kakang..
Sing percaya sayang kakang niat temenan,
Ibarat jantung gedang,
Cukule mung sepisan..

Sapa lanange sing ora kegoda,
Wonge ayu pinter mekaya..
Sing awit polisi tekang anak pa haji,
Rombongan dalang tarling,
Sampe sing sugih rekening..
Kedanan..ning senok..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *