Aku Rapopo (sastro bejat)

Versi: Sastro Bejat

Opo yakin..kowe rapopo..
Nek kowe isih sambat sabendino..
Opo yakin..kowe rapopo..
Nek kowe isih sambat sabendino..

Cah ayu..kowe tego ngapusi aku,
Jebul kebangeten tenanan,
Kowe ngingkari janjimu..
Cah ayu..kowe tego ninggalke aku,
Opo kowe uwis ra eling,
Wektu kowe mbiyen tak kencan..

Oo..aku rapopo..
Arepo atiku iki..
Asline keloro-loro..
Oo..aku rapopo..
Yo wis tak ikhlaske wae..
Mungkin cen dudu jodohne..

Gendhuk cah ayu rungokno iki laguku,
Pancen aku elek yo pancen ngene rupaku,
Tapi mbokyo elingo ojo kowe sak penakmu,
Wadon ninggal aku mbok kiro sopo dapurmu,
Aku iki wong lanang sik duwe kesabaran,
Ojo ndhuk sok ayu dewe kowe cenanganan,
Delok wae sesuk bakal tak buktekne,
Tak kirimi foto pas kelon ro jupe..

Opo yakin..kowe rapopo..
Nek kowe isih sambat sabendino..
Opo yakin..kowe rapopo..
Nek kowe isih sambat sabendino..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *