Ojo Nelongso (nurhana)

Nurhana_3
Versi: Nurhana

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

Lah opo toh konco, ati kerep loro
Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
Wiwitan rekoso, pancen nyoto..

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

reff:
Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

Lah opo toh konco, ati kerep loro
Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
Wiwitan rekoso, pancen nyoto..

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hkcqsvcc]
[ar: Nurhana]
[ti: Ojo Nelongso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.66]Ojo Nelongso
[00:24.66]Versi: Nurhana
[00:27.66]
[00:30.66]>>>
[00:31.66]>>
[00:32.66]>
[00:33.66]Jo podho nelongso,
[00:36.66]Jamane jaman rekoso..
[00:39.96]Urip pancen angel,
[00:42.52]Kudune ra usah ngomel..
[00:46.31]Ati kudu tentrem,
[00:48.68]Nyambut gawe karo seneng..
[00:52.29]Ulat ojo peteng,
[00:54.64]Nek dikongkon yo sing temen..
[00:59.43]Lah opo toh konco, ati kerep loro
[01:05.11]Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
[01:11.51]Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
[01:17.49]Wiwitan rekoso, pancen nyoto..
[01:24.14]Jo podho nelongso,
[01:26.87]Jamane jaman rekoso..
[01:30.66]Urip pancen angel,
[01:33.22]Kudune ra usah ngomel..
[01:37.01]Ati kudu tentrem,
[01:39.50]Nyambut gawe karo seneng..
[01:43.12]Ulat ojo peteng,
[01:45.60]Nek dikongkon yo sing temen..
[01:49.35]
[01:52.01]==nurhana, ojo nelongso==
[02:10.92]
[02:13.92]>>>
[02:14.92]>>
[02:15.92]>
[02:16.92]Jo podho nelongso,
[02:19.92]Jamane jaman rekoso..
[02:22.98]Urip pancen angel,
[02:25.79]Kudune ra usah ngomel..
[02:29.40]Ati kudu tentrem,
[02:31.76]Nyambut gawe karo seneng..
[02:35.44]Ulat ojo peteng,
[02:37.98]Nek dikongkon yo sing temen..
[02:42.52]Lah opo toh konco, ati kerep loro
[02:48.37]Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
[02:54.74]Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
[03:00.70]Wiwitan rekoso, pancen nyoto..
[03:07.60]Jo podho nelongso,
[03:10.47]Jamane jaman rekoso..
[03:13.95]Urip pancen angel,
[03:16.50]Kudune ra usah ngomel..
[03:20.24]Ati kudu tentrem,
[03:22.85]Nyambut gawe karo seneng..
[03:26.46]Ulat ojo peteng,
[03:28.94]Nek dikongkon yo sing temen..
[03:32.81]
————
Preview:

Advertisements

Ganti Pasangan

Mini-Inggriani_2
Versi: Mini Inggriani

Keder mikiri sampean,
Sing dijaluk bli karuan..
Saban dina sewot bae,
Kula takon apa salahe..

Apa sih due simpenan,
Wis pengen ganti pasangan..
Coba bruk gage ngomonga,
Kula emong digawe lelara..

reff:
Percuma wong rumah tangga,
Sampean jarang ning umah..
Sapang kene sapang kana,
Kaya banyu karo lenga..

Percuma nggo apa nikah,
Batine kula kesiksa..
Padahal kurang sepira,
Sun nerima apa sing ana..
Sekien wis ketangguan,
Pengene ganti pasangan..

Apa sih due simpenan,
Wis pengen ganti pasangan..
Coba bruk gage ngomonga,
Kula emong digawe lelara..

reff:
Percuma wong rumah tangga,
Sampean jarang ning umah..
Sapang kene sapang kana,
Kaya banyu karo lenga..

Percuma nggo apa nikah,
Batine kula kesiksa..
Padahal kurang sepira,
Sun nerima apa sing ana..
Sekien wis ketangguan,
Pengene ganti pasangan..

Keder mikiri sampean,
Sing dijaluk bli karuan..
Saban dina sewot bae,
Kula takon apa salahe..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hsslsvcc]
[ar: Mini Inggriani]
[ti: Ganti Pasangan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.01]Ganti Pasangan
[00:35.01]Versi : Mini Inggriani
[00:38.01]
[00:41.01]>>>
[00:42.01]>>
[00:43.01]>
[00:44.01]Keder mikiri sampean,
[00:49.21]Sing dijaluk bli karuan..
[00:55.82]Saban dina sewot bae,
[00:59.07]Kula takon apa salahe..
[01:05.21]
[01:12.43]Apa sih due simpenan,
[01:17.54]Wis pengen ganti pasangan..
[01:24.62]Coba bruk gage ngomonga,
[01:27.80]Kula emong digawe lelara..
[01:33.95]
[01:36.94]==mini inggriani, ganti pasangan==
[01:55.22]
[01:58.22]>>>
[01:59.22]>>
[02:00.22]>
[02:01.22]Percuma wong rumah tangga,
[02:04.72]Sampean jarang ning umah..
[02:09.19]Sapang kene sapang kana,
[02:12.55]Kaya banyu karo lenga..
[02:16.97]
[02:25.49]Percuma nggo apa nikah,
[02:28.40]Batine kula kesiksa..
[02:32.39]Padahal kurang sepira,
[02:36.13]Sun nerima apa sing ana..
[02:41.29]Sekien wis ketangguan,
[02:44.52]Pengene ganti pasangan..
[02:50.43]Apa sih due simpenan,
[02:56.52]Wis pengen ganti pasangan..
[03:03.19]Coba bruk gage ngomonga,
[03:06.60]Kula emong digawe lelara..
[03:12.76]
[03:15.56]==mini inggriani, ganti pasangan==
[03:34.00]
[03:37.00]>>>
[03:38.00]>>
[03:39.00]>
[03:40.00]Percuma wong rumah tangga,
[03:43.40]Sampean jarang ning umah..
[03:48.33]Sapang kene sapang kana,
[03:51.24]Kaya banyu karo lenga..
[03:56.03]
[04:04.18]Percuma nggo apa nikah,
[04:06.92]Batine kula kesiksa..
[04:11.97]Padahal kurang sepira,
[04:14.95]Sun nerima apa sing ana..
[04:19.92]Sekien wis ketangguan,
[04:23.16]Pengene ganti pasangan..
[04:29.25]Keder mikiri sampean,
[04:35.11]Sing dijaluk bli karuan..
[04:39.76]Saban dina sewot bae,
[04:44.81]Kula takon apa salahe..
[04:51.41]
————-
Preview:

Abang Abang Lambe (dhani gumintang)

Dhani-Gumintang
Versi: Dhani Gumintang

ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO AYU RUPANE..
LAN ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO GEDHE WELASE..
MERGO ISUN SING PERCOYO,
MERGO ATI WIS KADHUNG LORO..
NYANG RIKO..

SING USAH RIKO NGAREP,
DHUNG ISUN BALIK MANING,
MERGO ATINISUN WIS KADHUNG MONTING..
KABEH WIS SUN TURUTI,
HANG WIS RIKO KAREPI,
BISANE RIKO MUNGKUR ATI..

BENGEN RIKO NGUCAP JANJI,
BAKAL WELAS SELAWASE..
PUNGKASANE RIKO MUNGKUR ATI..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..

reff:
ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO AYU RUPANE..
LAN ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO GEDHE WELASE..
MERGO ISUN SING PERCOYO,
MERGO ATI WIS KADHUNG LORO..
NYANG RIKO..

SING USAH RIKO NGAREP,
DHUNG ISUN BALIK MANING,
MERGO ATINISUN WIS KADHUNG MONTING..
KABEH WIS SUN TURUTI,
HANG WIS RIKO KAREPI,
BISANE RIKO MUNGKUR ATI..

BENGEN RIKO NGUCAP JANJI,
BAKAL WELAS SELAWASE..
PUNGKASANE RIKO MUNGKUR ATI..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..

SING USAH RIKO NGAREP,
DHUNG ISUN BALIK MANING,
MERGO ATINISUN WIS KADHUNG MONTING..
KABEH WIS SUN TURUTI,
HANG WIS RIKO KAREPI,
BISANE RIKO MUNGKUR ATI..

BENGEN RIKO NGUCAP JANJI,
BAKAL WELAS SELAWASE..
PUNGKASANE RIKO MUNGKUR ATI..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..
—————
[ver: lyrics]
[id: cazzsscc]
[ar: Dhani Gumintang]
[ti: Abang Abang Lambe]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:30]
[00:01.02]Abang Abang Lambe
[00:25.02]Versi : Dany Gumintang
[00:28.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Isun sing perduli,
[00:37.69]Masio riko ayu rupane..
[00:45.28]Lan isun sing perduli,
[00:52.37]Masio riko gedhe welase..
[01:00.65]Mergo isun sing percoyo,
[01:07.31]Mergo ati wis kadhung loro..
[01:13.66]Nyang riko..
[01:22.06]
[01:32.07]Sing usah riko ngarep,
[01:35.86]Dhung isun balik maning,
[01:38.97]Mergo atinisun wis kadhung monting..
[01:45.50]Kabeh wis sun turuti,
[01:49.35]Hang wis riko karepi,
[01:52.96]Bisane riko mungkur ati..
[01:59.56]Bengen riko ngucap janji,
[02:02.73]Bakal welas selawase..
[02:06.46]Pungkasane riko mungkur ati..
[02:11.29]Janjine abang abang lambe..
[02:17.16]
[02:20.47]==dani, abang abang lambe==
[03:15.06]
[03:18.06]>>>
[03:19.06]>>
[03:20.06]>
[03:21.06]Isun sing perduli,
[03:25.04]Masio riko ayu rupane..
[03:32.90]Lan isun sing perduli,
[03:39.67]Masio riko gedhe welase..
[03:46.76]Mergo isun sing percoyo,
[03:55.97]Mergo ati wis kadhung loro..
[04:01.62]Nyang riko..
[04:07.73]
[04:19.60]Sing usah riko ngarep,
[04:22.78]Dhung isun balik maning,
[04:26.38]Mergo atinisun wis kadhung monting..
[04:32.62]Kabeh wis sun turuti,
[04:36.61]Hang wis riko karepi,
[04:40.41]Bisane riko mungkur ati..
[04:46.65]Bengen riko ngucap janji,
[04:50.27]Bakal welas selawase..
[04:53.76]Pungkasane riko mungkur ati..
[04:59.36]Janjine abang abang lambe..
[05:04.71]Sing usah riko ngarep,
[05:08.81]Dhung isun balik maning,
[05:12.80]Mergo atinisun wis kadhung monting..
[05:18.83]Kabeh wis sun turuti,
[05:21.83]Hang wis riko karepi,
[05:26.18]Bisane riko mungkur ati..
[05:32.88]Bengen riko ngucap janji,
[05:36.38]Bakal welas selawase..
[05:40.42]Pungkasane riko mungkur ati..
[05:45.26]Janjine abang abang lambe..
[05:51.56]Janjine abang abang lambe..
[06:00.03]Janjine abang abang lambe..
[06:04.96]
————-
Preview:

Nggih Kirangan

Nomo-Koeswoyo
Versi: No Koes

Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

(Cah saiki ditakoni mung mangsuli)
(Nggih kirangan..)
(Pancen bener cah saiki wis jamane)
(Podho ra karuan..)

Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

(Aku takon apik apik mbok wangsuli)
(Nggih kirangan..)
(Aku ora guyon yo le wangsulono)
(Sing tenanan..)

reff:
Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

(Cah saiki ditakoni mung mangsuli)
(Nggih kirangan..)
(Pancen bener cah saiki wis jamane)
(Podho ra karuan..)

Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

(Aku takon apik apik mbok wangsuli)
(Nggih kirangan..)
(Aku ora guyon yo le wangsulono)
(Sing tenanan..)

Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)
—————
[ver: lyrics]
[id: bioasqcc]
[ar: No Koes]
[ti: Nggih Kirangan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:08]
[00:01.42]Nggih Kirangan (no koes)
[00:06.42]
[00:08.42]Le sopo kuwi,
[00:11.58](Nggih kirangan..)
[00:15.00]Le aku takon,
[00:18.74](Nggih kirangan..)
[00:22.53](Cah saiki ditakoni mung mangsuli)
[00:26.57](Nggih kirangan..)
[00:30.57](Pancen bener cah saiki wis jamane)
[00:33.98](Podho ra karuan..)
[00:38.85]Le sopo kuwi,
[00:41.58](Nggih kirangan..)
[00:45.93]Le aku takon,
[00:48.92](Nggih kirangan..)
[00:52.34](Aku takon apik apik mbok wangsuli)
[00:56.26](Nggih kirangan..)
[01:00.12](Aku ora guyon yo le wangsulono)
[01:03.47](Sing tenanan..)
[01:07.09]
[01:34.25]>>>
[01:35.25]>>
[01:36.25]>
[01:37.25]Le sopo kuwi,
[01:40.55](Nggih kirangan..)
[01:44.72]Le aku takon,
[01:47.82](Nggih kirangan..)
[01:51.27](Cah saiki ditakoni mung mangsuli)
[01:55.18](Nggih kirangan..)
[01:59.04](Pancen bener cah saiki wis jamane)
[02:02.57](Podho ra karuan..)
[02:07.43]Le sopo kuwi,
[02:09.86](Nggih kirangan..)
[02:14.34]Le aku takon,
[02:17.45](Nggih kirangan..)
[02:20.93](Aku takon apik apik mbok wangsuli)
[02:24.72](Nggih kirangan..)
[02:28.52](Aku ora guyon yo le wangsulono)
[02:31.88](Sing tenanan..)
[02:36.42]Le sopo kuwi,
[02:39.34](Nggih kirangan..)
[02:43.70]Le aku takon,
[02:46.44](Nggih kirangan..)
[02:50.23]
————–
Preview:

Kelara Lara

Yoshica-Komara
Versi: Yoshica Komara

Panas perih sun nglakoni rumah tangga,
Due laki duh sering gawe lara..
Awan bengi kakang arang ning umah,
Ora eling ning keluarga..

Pikir pusing awak lemu dadi gering,
Tambah tua kakang bli gelem eling..
Apa kakang bli due rasa isin,
Kien kakang pan kawin maning..

reff:
Batin kelara lara..,
Ati sun panas bara..

Duh gusti kang kuasa..,
Kuataken diri kula..
Kuat ngadepi cecoba,
Najan sun sering kesiksa,
Muga laki ingeta ning keluarga..

Pikir pusing awak lemu dadi gering,
Tambah tua kakang bli gelem eling..
Apa kakang bli due rasa isin,
Kien kakang pan kawin maning..

reff:
Batin kelara lara..,
Ati sun panas bara..

Duh gusti kang kuasa..,
Kuataken diri kula..
Kuat ngadepi cecoba,
Najan sun sering kesiksa,
Muga laki ingeta ning keluarga..

Panas perih sun nglakoni rumah tangga,
Due laki duh sering gawe lara..
Awan bengi kakang arang ning umah,
Ora eling ning keluarga..
—————-
[ver: lyrics]
[id: phkssqcc]
[ar: Yoshica Komara]
[ti: Kelara Lara]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:01.64]Kelara Lara
[00:43.64]Versi : Yoshica Komara
[00:46.64]
[00:49.64]>>>
[00:50.64]>>
[00:51.64]>
[00:52.64]Panas perih sun nglakoni rumah tangga,
[01:00.29]Due laki duh sering gawe lara..
[01:07.02]Awan bengi kakang arang ning umah,
[01:14.10]Ora eling ning keluarga..
[01:20.14]
[01:28.53]Pikir pusing awak lemu dadi gering,
[01:35.81]Tambah tua kakang bli gelem eling..
[01:42.59]Apa kakang bli due rasa isin,
[01:49.44]Kien kakang pan kawin maning..
[01:55.66]
[01:58.02]==yoshica komara, kelara lara==
[02:25.12]
[02:28.12]>>>
[02:29.12]>>
[02:30.12]>
[02:31.12]Batin kelara lara..,
[02:36.91]Ati sun panas bara..
[02:43.56]
[02:50.97]Duh gusti kang kuasa..,
[02:57.00]Kuataken diri kula..
[03:03.54]Kuat ngadepi cecoba,
[03:06.70]Najan sun sering kesiksa,
[03:10.32]Muga laki ingeta ning keluarga..
[03:18.35]Pikir pusing awak lemu dadi gering,
[03:26.79]Tambah tua kakang bli gelem eling..
[03:33.59]Apa kakang bli due rasa isin,
[03:40.47]Kien kakang pan kawin maning..
[03:46.94]
[03:49.75]==kelara lara, yoshica komara==
[04:16.05]
[04:19.05]>>>
[04:20.05]>>
[04:21.05]>
[04:22.05]Batin kelara lara..,
[04:27.58]Ati sun panas bara..
[04:34.55]
[04:41.88]Duh gusti kang kuasa..,
[04:47.93]Kuataken diri kula..
[04:54.58]Kuat ngadepi cecoba,
[04:57.76]Najan sun sering kesiksa,
[05:01.36]Muga laki ingeta ning keluarga..
[05:09.33]Panas perih sun nglakoni rumah tangga,
[05:17.91]Due laki duh sering gawe lara..
[05:24.62]Awan bengi kakang arang ning umah,
[05:31.29]Ora eling ning keluarga..
[05:38.13]
————
Preview:

Jalaran

Usi
Versi: Usi

Aku yo wis eruh nek kowe nduwe bojo,
Aku yo wis eruh anakmu loro..
Nanging sing jenenge tresno,
Jalaran soko kulino,
Kenek opo atiku katut riko..

Aku rumangsani, bakale loro ati
Masio kawin siri, tak lakoni..
Pancene wong kadhung tresno,
Nang toko yo ora ono,
Sak ulan mulih sedino aku wis trimo..

reff:
Ono priyo ngganteng,
Dek’e nduwe pabrik enem,
Brenggose yo nggambreng,
Ndukure andeng andeng..
Wong kabeh podho mandeng,
Nguwasno sampek menteleng..
Tapi aku ora ngreken ora seneng..

Ono priyo sugih,
Dek’e nduwe mobil slawe,
Kalunge yo gedhe,
Donyane luwih luwih..
Mrono lan mrene,
Tumpak’ane sedan putih,
Nanging sing tak pilih yo tetep kowe..

reff:
Aku rumangsani, bakale loro ati
Masio kawin siri, tak lakoni..
Pancene wong kadhung tresno,
Nang toko yo ora ono,
Sak ulan mulih sedino aku wis trimo..

reff:
Ono priyo ngganteng,
Dek’e nduwe pabrik enem,
Brenggose yo nggambreng,
Ndukure andeng andeng..
Wong kabeh podho mandeng,
Nguwasno sampek menteleng..
Tapi aku ora ngreken ora seneng..

Ono priyo sugih,
Dek’e nduwe mobil slawe,
Kalunge yo gedhe,
Donyane luwih luwih..
Mrono lan mrene,
Tumpak’ane sedan putih,
Nanging sing tak pilih yo tetep kowe..
Nanging sing tak pilih yo tetep kowe..
—————-
[ver: lyrics]
[id: iuvcsqcc]
[ar: Usi]
[ti: Jalaran]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:01.38]Jalaran
[00:07.38]Versi : Usi
[00:10.38]
[00:13.38]>>>
[00:14.38]>>
[00:15.38]>
[00:16.38]Aku yo wis eruh nek kowe nduwe bojo,
[00:23.38]Aku yo wis eruh anakmu loro..
[00:29.11]Nanging sing jenenge tresno,
[00:33.16]Jalaran soko kulino,
[00:36.56]Kenek opo atiku katut riko..
[00:42.72]
[00:57.59]Aku rumangsani, bakale loro ati
[01:04.69]Masio kawin siri, tak lakoni..
[01:11.28]Pancene wong kadhung tresno,
[01:14.96]Nang toko yo ora ono,
[01:18.56]Sak ulan mulih sedino aku wis trimo..
[01:24.91]
[01:51.02]>>>
[01:52.02]>>
[01:53.02]>
[01:54.02]Ono priyo ngganteng,
[01:57.02]Dek’e nduwe pabrik enem,
[02:00.81]Brenggose yo nggambreng,
[02:03.80]Ndukure andeng andeng..
[02:08.15]Wong kabeh podho mandeng,
[02:11.15]Nguwasno sampek menteleng..
[02:14.63]Tapi aku ora ngreken ora seneng..
[02:22.69]
[02:36.02]Ono priyo sugih,
[02:38.94]Dek’e nduwe mobil slawe,
[02:42.73]Kalunge yo gedhe,
[02:45.66]Donyane luwih luwih..
[02:49.83]Mrono lan mrene,
[02:52.93]Tumpak’ane sedan putih,
[02:56.49]Nanging sing tak pilih yo tetep kowe..
[03:03.20]
[03:15.03]>>>
[03:16.03]>>
[03:17.03]>
[03:18.03]Aku rumangsani, bakale loro ati
[03:24.53]Masio kawin siri, tak lakoni..
[03:31.21]Pancene wong kadhung tresno,
[03:34.82]Nang toko yo ora ono,
[03:38.38]Sak ulan mulih sedino aku wis trimo..
[03:43.41]
[04:11.01]>>>
[04:12.01]>>
[04:13.01]>
[04:14.01]Ono priyo ngganteng,
[04:16.62]Dek’e nduwe pabrik enem,
[04:20.55]Brenggose yo nggambreng,
[04:23.73]Ndukure andeng andeng..
[04:27.70]Wong kabeh podho mandeng,
[04:30.63]Nguwasno sampek menteleng..
[04:34.17]Tapi aku ora ngreken ora seneng..
[04:40.65]
[04:55.58]Ono priyo sugih,
[04:57.84]Dek’e nduwe mobil slawe,
[05:02.42]Kalunge yo gedhe,
[05:05.29]Donyane luwih luwih..
[05:09.45]Mrono lan mrene,
[05:12.13]Tumpak’ane sedan putih,
[05:15.73]Nanging sing tak pilih yo tetep kowe..
[05:23.14]Nanging sing tak pilih yo tetep kowe..
[05:29.61]
————–
Preview:

Wong Cilik (joe andara)

Joe-Andara
Versi: Joe Andara

Wong cilik dikon ngalor,
Yo ugo ngalor..
Yen podho dikon ngidul,
Yo ugo ngidul..
Nanging nasibe ra tau mujur..

Wong cilik dikon ngetan,
Yo ugo ngetan..
Yen podho dikon ngulon,
Yo ugo ngulon..
Nanging karepe ra tau kelakon..
Wong cilik wong cilik wong cilik..

reff:
Yo koyo mengkono, yen podho kelakon
Banjur lali marang sing podho dikongkon..
Ra kelingan semono biyen nate kondho,
Podho dukungen aku yen pengen mulyo..

Lha jebulane wong cilik kecelik,
Dewek’e wis mulyo..
Wong cilik tetep rekoso,
Wong cilik wong cilik wong cilik..

reff:
Yo koyo mengkono, yen podho kelakon
Banjur lali marang sing podho dikongkon..
Ra kelingan semono biyen nate kondho,
Podho dukungen aku yen pengen mulyo..

Lha jebulane wong cilik kecelik,
Dewek’e wis mulyo..
Wong cilik tetep rekoso,
Wong cilik wong cilik wong cilik..
—————
[ver: lyrics]
[id: pkkuqzcc]
[ar: Joe Andara]
[ti: Wong Cilik]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:39]
[00:01.92]Wong Cilik
[00:17.92]Versi : Joe Andara
[00:20.92]
[00:23.92]>>>
[00:24.92]>>
[00:25.92]>
[00:26.92]Wong cilik dikon ngalor,
[00:30.52]Yo ugo ngalor..
[00:34.31]Yen podho dikon ngidul,
[00:37.36]Yo ugo ngidul..
[00:40.35]Nanging nasibe ra tau mujur..
[00:48.00]
[00:53.11]Wong cilik dikon ngetan,
[00:56.83]Yo ugo ngetan..
[01:00.01]Yen podho dikon ngulon,
[01:03.55]Yo ugo ngulon..
[01:06.27]Nanging karepe ra tau kelakon..
[01:12.83]Wong cilik wong cilik wong cilik..
[01:19.17]
[01:40.07]>>>
[01:41.07]>>
[01:42.07]>
[01:43.07]Yo koyo mengkono, yen podho kelakon
[01:49.62]Banjur lali marang sing podho dikongkon..
[01:56.47]Ra kelingan semono biyen nate kondho,
[02:01.83]Podho dukungen aku yen pengen mulyo..
[02:08.91]Lha jebulane wong cilik kecelik,
[02:14.77]Dewek’e wis mulyo..
[02:17.82]Wong cilik tetep rekoso,
[02:21.49]Wong cilik wong cilik wong cilik..
[02:27.22]
[02:49.14]>>>
[02:50.14]>>
[02:51.14]>
[02:52.14]Yo koyo mengkono, yen podho kelakon
[02:58.14]Banjur lali marang sing podho dikongkon..
[03:04.06]Ra kelingan semono biyen nate kondho,
[03:09.54]Podho dukungen aku yen pengen mulyo..
[03:16.56]Lha jebulane wong cilik kecelik,
[03:22.55]Dewek’e wis mulyo..
[03:25.28]Wong cilik tetep rekoso,
[03:29.33]Wong cilik wong cilik wong cilik..
[03:35.67]
————
Preview: