Tresnamu Setiaku

Versi: Tawi Sasmita ft. Maya

Lk:
Wis limang taun kowe urip karo aku,
Durung biso aku mulyaake uripmu..
Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
Mung biso nggawe rekoso nang garwane..

Pr:
Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..

Duet:
Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
Senajan kahanan urip sing pas-pasan..

reff:
Lk:
Dunya lan bondo sing dadi pangipenmu,
Mung isih ono sak jeroning lamunanmu..
Pr:
Sing tak suwun amung setyo lan kasihmu,
Ora luntur nganti tumekaning pati..

Duet:
Ora bakal nganti kepisah rogo,
Setyaku lan setyamu mituhu..

Lk:
Wis limang taun kowe urip karo aku,
Durung biso aku mulyaake uripmu..
Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
Mung biso nggawe rekoso nang garwane..

Pr:
Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..

Duet:
Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
Senajan kahanan urip sing pas-pasan..

reff:
Lk:
Dunya lan bondo sing dadi pangipenmu,
Mung isih ono sak jeroning lamunanmu..
Pr:
Sing tak suwun amung setyo lan kasihmu,
Ora luntur nganti tumekaning pati..

Duet:
Ora bakal nganti kepisah rogo,
Setyaku lan setyamu mituhu..

Lk:
Wis limang taun kowe urip karo aku,
Durung biso aku mulyaake uripmu..
Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
Mung biso nggawe rekoso nang garwane..

Pr:
Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..

Duet:
Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
Senajan kahanan urip sing pas-pasan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *