Kolang Kaling (koes plus)

Versi: Koes Plus

Bekupon omahe doro,
Ngetan kulon akeh segoro..
Nyambut gawe ojo sembrono,
Mengko mundhak uripe soro..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

Rokok kretek taline lawe,
Omah gubuk dilabur putih..
Wong urip ojo seneng ngece,
Gotong royong iku mestine..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

reff:
Bekupon omahe doro,
Ngetan kulon akeh segoro..
Nyambut gawe ojo sembrono,
Mengko mundhak uripe soro..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

Rokok kretek taline lawe,
Omah gubuk dilabur putih..
Wong urip ojo seneng ngece,
Gotong royong iku mestine..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *