Kesandung Welas

Versi: Suliyana

Dhung magih biso disambung,
Welas hang saiki kothong..
Sun njaluk riko ngerteni,
Hang isun lakoni..

Sing mokso kudu percoyo,
Paran hang isun omongno..
Salah lupute menungso,
Sun njaluk sepuro..
Sun njaluk sepuro..

Oleh baen riko bangkel nong isun,
Tapi ojo sampek ngomong sing welas..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..

Oleh baen riko bangkel nong isun,
Tapi ojo ngomong sing welas..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..

reff:
Dhung magih biso disambung,
Welas hang saiki kothong..
Sun njaluk riko ngerteni,
Hang isun lakoni..

Sing mokso kudu percoyo,
Paran hang isun omongno..
Salah lupute menungso,
Sun njaluk sepuro..
Sun njaluk sepuro..

Oleh baen riko bangkel nong isun,
Tapi ojo sampek ngomong sing welas..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..

Oleh baen riko bangkel nong isun,
Tapi ojo ngomong sing welas..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..

Oleh baen riko bangkel nong isun,
Tapi ojo sampek ngomong sing welas..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..

Oleh baen riko bangkel nong isun,
Tapi ojo ngomong sing welas..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *