Gedhe Ati

Versi: Rozy Abdillah

Sing spisan pindho, wis sun warahi
Jo seru seru riko mikiri..
Timbang loro batin kesikso,
Bangur nggoleto kembang hang liyo..

Ring dunyo iki wadon sing siji,
Yo magih akeh kembange ati..
Ditangisono disusahono,
Barang sing jodho sing kiro moro..

reff:
Mulo riko hang gedhe ati,
Aran jodo iku wis pasti..
Ojo pati riko tangisi,
Iki kabeh karepe gusti..

Sing spisan pindho, wis sun warahi
Jo seru seru riko mikiri..
Timbang loro batin kesikso,
Bangur nggoleto kembang hang liyo..

Ring dunyo iki wadon sing siji,
Yo magih akeh kembange ati..
Ditangisono disusahono,
Barang sing jodho sing kiro moro..

reff:
Mulo riko hang gedhe ati,
Aran jodo iku wis pasti..
Ojo pati riko tangisi,
Iki kabeh karepe gusti..

Ring dunyo iki wadon sing siji,
Yo magih akeh kembange ati..
Ditangisono disusahono,
Barang sing jodho sing kiro moro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *