Kari Cerito

Versi: Suliyana

Wis rong taun lawase,
Urip bareng ambi riko..
Geguyonan jak kloronan,
Susah seneng bebarengan..

Sun sing ngiro sing nyono,
Riko tego nggaluh roso..
Welas hang tulus suci,
Tegone riko ngapusi..

Kurang paran isun iki,
Riko wis sun belopati..
Eman eman hang dieman,
Kepincut angin nong dalan..

reff:
Wis rong taun lawase,
Urip bareng ambi riko..
Geguyonan jak kloronan,
Susah seneng bebarengan..

Sun sing ngiro sing nyono,
Riko tego nggaluh roso..
Welas hang tulus suci,
Tegone riko ngapusi..

Kurang paran isun iki,
Riko wis sun belopati..
Eman eman hang dieman,
Kepincut angin nong dalan..

Iki yo wis kari critane,
Isun pasrah yo paran jare..
Dudu krono ilang welase,
Sun trimo gedigi takdire..
Sun trimo gedigi takdire..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *