Sewates Konco

Versi: Suliyana

APUWO SUN SING PERCOYO,
SAMPEK ISUN BISO NDEMENI RIKO..
SEPRONO SEPRENE RIKO HANG SUN ANGGEP KONCO,
SOYO SUWE ROSO IKI, KOK WIS LIYO..

MUNG RIKO HANG BISO NGERTENI,
AWAK ISUN SAMPEK RING NJERONE ATI..
TULUS WELAS RIKO MERGO MUNG SEWATES KONCO,
TAPI BATIN NGROSO DEMEN NYANDING RIKO..

reff:
ROSO WELAS RING ATI,
SING BISO ISUN APUSI..
TULUS HANG SUN GOLETI,
MUNG RIKO HANG NDUWENI..

APUWO SUN SING PERCOYO,
SAMPEK ISUN BISO NDEMENI RIKO..
SEPRONO SEPRENE RIKO HANG SUN ANGGEP KONCO,
SOYO SUWE ROSO IKI, KOK WIS LIYO..

MUNG RIKO HANG BISO NGERTENI,
AWAK ISUN SAMPEK RING NJERONE ATI..
TULUS WELAS RIKO MERGO MUNG SEWATES KONCO,
TAPI BATIN NGROSO DEMEN NYANDING RIKO..

reff:
ROSO WELAS RING ATI,
SING BISO ISUN APUSI..
TULUS HANG SUN GOLETI,
MUNG RIKO HANG NDUWENI..

ROSO WELAS RING ATI,
SING BISO ISUN APUSI..
TULUS HANG SUN GOLETI,
MUNG RIKO HANG NDUWENI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *