Amergo Kowe

Versi: Wandra

Amergo kowe awakku koyo ngene,
Awan bengi raono bature..
Umbah umbah dewe adang adang dewe,
Turu adem raono kemule..

Amergo kowe koyo ra kuat rasane,
Urip koyo ra no gunane..
Ngalor ngidul salah ngetan ngulon salah,
Anane aku mung iso pasrah..

reff:
Ho hoho..ho…
Eling mbok eling aku sih bojomu,
Opo tah sliramu ra rindu..
Wis rong taun tanpo pernah kirim werto,
Opo tah kepincut wong liyo..
Yen ngono karemu aku ra bakal nggondheli,
Ikhlas lahir batin ati iki..

Amergo kowe awakku koyo ngene,
Awan bengi raono bature..
Umbah umbah dewe adang adang dewe,
Turu adem raono kemule..

Amergo kowe koyo ra kuat rasane,
Urip koyo ra no gunane..
Ngalor ngidul salah ngetan ngulon salah,
Anane aku mung iso pasrah..

reff:
Ho hoho..ho…
Eling mbok eling aku sih bojomu,
Opo tah sliramu ra rindu..
Wis rong taun tanpo pernah kirim werto,
Opo tah kepincut wong liyo..
Yen ngono karemu aku ra bakal nggondheli,
Ikhlas lahir batin ati iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *