Natu Batin

Versi: Dian Anic

Sing tek demeni,
Mletik dadi geni..
Manasi ati, mbakar fikiran
Merok natu batin..

Yen bli milih kula,
Aja dawa lara..
Aja mai harapan,
Iming iming cinta..
Sun wong demen cilik atine..
Bli sanggup ngrungu beja,
Yen masih ngladeni sing tua..

reff:
Cinta kula kaya dikebiri,
Punuken nunggu, cinta bli pasti..

Cinta kula kaya dikebiri,
Kelakon beli diuculaken ora..
Kadhung kula keblejog cinta,
Batin njerit nambang dawa..

Yen bli milih kula,
Aja dawa lara..
Aja mai harapan,
Iming iming cinta..
Sun wong demen cilik atine..
Bli sanggup ngrungu beja,
Yen masih ngladeni sing tua..

reff:
Cinta kula kaya dikebiri,
Punuken nunggu, cinta bli pasti..

Cinta kula kaya dikebiri,
Kelakon beli diuculaken ora..
Kadhung kula keblejog cinta,
Batin njerit nambang dawa..

Sing tek demeni,
Mletik dadi geni..
Manasi ati, mbakar fikiran
Merok natu batin..

Yen bli milih kula,
Aja dawa lara..
Aja mai harapan,
Iming iming cinta..
Sun wong demen cilik atine..
Bli sanggup ngrungu beja,
Yen masih ngladeni sing tua..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *