Kemana

Versi: Didi Kempot

Kemana.. oh dimana,
Siang malam atiku iki merana..
Sing tak pikir, saiki wis ora cinta
Wis moh mampir, tak tahu salahku apa..

Neng endi dimana, kowe neng endi
Wis kesuwen neng kene aku ngenteni..
Godong kates mentelung alum gagange,
Mbok sing bares kepripun biyen janjine..

Paling asyik katanya cinta pertama,
Ngalor ngidul dek biyen slalu berdua..
Neng nyatane saiki aku merana,
Nduwe bojo turu dewe koyo duda..

reff:
Kemana.. oh dimana,
Siang malam atiku iki merana..
Sing tak pikir, saiki wis ora cinta
Wis moh mampir, tak tahu salahku apa..

Neng endi dimana, kowe neng endi
Wis kesuwen neng kene aku ngenteni..
Godong kates mentelung alum gagange,
Mbok sing bares kepripun biyen janjine..

Paling asyik katanya cinta pertama,
Ngalor ngidul dek biyen slalu berdua..
Neng nyatane saiki aku merana,
Nduwe bojo turu dewe koyo duda..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *