Udan Grimis

Versi: Ilse Setroredjo

Wancine udan grimis,
Soyo wengi kok soyo wiwis..
Grimis ora uwis uwis,
Kelingan wong ngemis..
Grimis ora uwis uwis..

Sak cingkir wedang kopi mas,
Kopi lampung niku kopi asli..
Aku cinta setengah mati,
Adoh adoh tak parani,
Kelingan ngombe kopi kopi kopi..

Udan deres wayahe wengi,
Njur kelingan lungamu dek wingi..
Udan deres wayahe wengi,
Njur kelingan dek wingi..
Mung wis dadi garise pesthi,
Kowe bakal cidro janji..

reff:
Wancine udan grimis,
Soyo wengi kok soyo wiwis..
Grimis ora uwis uwis,
Kelingan wong ngemis..
Grimis ora uwis uwis..

Sak cingkir wedang kopi mas,
Kopi lampung niku kopi asli..
Aku cinta setengah mati,
Adoh adoh tak parani,
Kelingan ngombe kopi kopi kopi..

Udan deres wayahe wengi,
Njur kelingan lungamu dek wingi..
Udan deres wayahe wengi,
Njur kelingan dek wingi..
Mung wis dadi garise pesthi,
Kowe bakal cidro janji..
Kowe bakal cidro janji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *