Udan Gerimis

Versi: Nok Neng Sagita

Senenge ora kejagan,
Ketemu karo sampean..
Wonge bagus sopan pisan,
Murah senyum bli lok selingkuhan..

Ning ati pengen nduweni,
Arep ngomong ora wani..
Cinta nggo sampean siji,
Cuma kakang sing tek gandoli..

reff:
Udan gerimis ning tengahe wengi,
Turu atis langka sing baturi..

Aduh kakang due kemat apa,
Sampe kula tergila gila..
Kaya katon bae seklebate,
Cinta kula mung sampean bae..

Ning ati pengen nduweni,
Arep ngomong ora wani..
Cinta nggo sampean siji,
Cuma kakang sing tek gandoli..

reff:
Udan gerimis ning tengahe wengi,
Turu atis langka sing baturi..

Aduh kakang due kemat apa,
Sampe kula tergila gila..
Kaya katon bae seklebate,
Cinta kula mung sampean bae..

Senenge ora kejagan,
Ketemu karo sampean..
Wonge bagus sopan pisan,
Murah senyum bli lok selingkuhan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *