Nyandang Seneng

Versi: Catur Arum

Eman kadhung ati sing ketemu,
Eman gelibegan sing biso turu..
Eman nggowo susah nong pikiran,
Eman nggawe ati sing kakaruan..

Mrono salah mrene salah,
Ayangane selempate,
Koyo koyo, katon ring moto..

Iki gendinge, wong nyandang seneng
Kepingine parek larene..
Keloronan jejer semanding,
Koyo ulan koyo lintang..

Iki gendinge, wong nyandang seneng
Kari kari gedigi rasane..
Yo sing keneng dipisahaken,
Kepingine ketemu bain..

reff:
Eman nggowo susah nong pikiran,
Eman nggawe ati sing kakaruan..

Mrono salah mrene salah,
Ayangane selempate,
Koyo koyo, katon ring moto..

Iki gendinge, wong nyandang seneng
Kepingine parek larene..
Keloronan jejer semanding,
Koyo ulan koyo lintang..

Iki gendinge, wong nyandang seneng
Kari kari gedigi rasane..
Yo sing keneng dipisahaken,
Kepingine ketemu bain..

Iki gendinge, wong nyandang seneng
Kari kari gedigi rasane..
Yo sing keneng dipisahaken,
Kepingine ketemu bain..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *