Ngopo Cah Ayu

Versi: Arie Koesmiran ft. Artanto Raden

Lk: Ngopo kowe nangis cah ayu,
Pr: Aku tansah kelingan sliramu..
Lk: Usapen luh ing mripatmu manis,
Pr: Aku slawase duwekmu..

Pr: Ra biso tak gambar kangenku,
Pr: Sak jroning adoh panggonmu manis..
Lk: Aku ra bakal pisahan meneh,
Duet: Sak lawase neng cedhakmu..

reff:
Pr: Yen aku dadi kembang mlati,
Lk: Aku ra lali lehku nyirami..
Pr: Kepingin tansah kok gemateni,
Lk: Tak turuti nganti mati..

Lk: Wis mbok ojo nangis cah ayu,
Pr: Tangisku nggambarke kasenengan..
Lk: Ayo podo bareng anjogo,
Duet: Katentreman sing sejati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *