Sing Empun Nggih Sampun

Versi: Mery Marsini ft. Jaka Wirya

Pr:
Mbok eling jaman semono,
Nalikane sepisan ketemu..
Wira wiri sabendino,
Nora bosen mben menit telpon..

Lk:
Sing empun empun nggih sampun,
Pun kedangon wus ganti lelakon..
Ngusik usik macan turu,
Yen diguwak dhik, jo nyalahke aku..

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..

reff:
Pr:
Mbok eling jaman semono,
Nalikane sepisan ketemu..
Wira wiri sabendino,
Nora bosen mben menit telpon..

Lk:
Sing empun empun nggih sampun,
Pun kedangon wus ganti lelakon..
Ngusik usik macan turu,
Yen diguwak dhik, jo nyalahke aku..

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *