Mancep

Versi: Reny Farida

Keliwat kangen hang sun roso,
Sing leren leren ulie nggudho..
Sing ono hang biso ngilangi,
Aran riko mancep nong ati..
Paribasan sewu kumbang,
Sing bakal biso ngganteni..

reff:
Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

reff:
Keliwat kangen hang sun roso,
Sing leren leren ulie nggudho..
Sing ono hang biso ngilangi,
Aran riko mancep nong ati..
Paribasan sewu kumbang,
Sing bakal biso ngganteni..

reff:
Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *