STMJ

Versi: Hawadin ft. Wiwin AC

Pr:
STMJ susu telot madu jahe kang,
Mari ngombe awak enak rasane..
Lk:
Roso seger podo nyang bakule dik,
Tambah manis lambe tipis kinyis kinyis..

Pr:
E kang riko ojo pati pati ngrayu kang,
Atinisun sing bakal kepilu..
Lk:
Kadhung riko sing gelem nang isun dik,
Sing ngentekno bondho menyan sak gudang..

Pr:
Opo riko sing iling rabine,
Wong kang wadon wis ayu rupane..
Abang abang kang uwohe manggis,
Belalakan ono bathuk kelimis..

Lk:
Omong guyon dik jo dinggo ati,
Timbang meneng ring kene katon sepi..

reff:
Pr:
STMJ susu telot madu jahe kang,
Mari ngombe awak enak rasane..
Lk:
Roso seger podo nyang bakule dik,
Tambah manis lambe tipis kinyis kinyis..

Pr:
E kang riko ojo pati pati ngrayu kang,
Atinisun sing bakal kepilu..
Lk:
Kadhung riko sing gelem nang isun dik,
Sing ngentekno bondho menyan sak gudang..

Pr:
Opo riko sing iling rabine,
Wong kang wadon wis ayu rupane..
Abang abang kang uwohe manggis,
Belalakan ono bathuk kelimis..

Lk:
Rupan riko dik stmj,
Seger seger tambah manis (jo ngarang lik)
Rupan riko dik stmj,
Seger seger tambah manis (manis sekali)
Rupan riko dik stmj,
Aduh seger tambah manis
Rupan riko dik stmj,
Seger seger tambah manis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *