Lamis (tokek sekar mayank)

Versi: Tokek SM

Sopo wonge ra kuciwo,
Cinidro marang janji..
Tanpo guno sumpah prasetyo,
Bumi langit nyekseni..

Manis manis ngendikanmu,
Nanging ugo lamis atimu..
Nora ngiro tego sliramu,
Ninggal janji lan prasetyo..

Nora keno tak belani,
Opo maneh nggondheli..
Becik andum basuki,
Boyo tumeko ing wanci mung kariyo rahayu..

Pungkasaning mung welingku,
Ing sak mangke ojo nganti..
Gawe gelaning ati,
Gawe cuwaning ati tumrap priyo liyane..

reff :
Sopo wonge ra kuciwo,
Cinidro marang janji..
Tanpo guno sumpah prasetyo,
Bumi langit nyekseni..

Manis manis ngendikanmu,
Nanging ugo lamis atimu..
Nora ngiro tego sliramu,
Ninggal janji lan prasetyo..

Nora keno tak belani,
Opo maneh nggondheli..
Becik andum basuki,
Boyo tumeko ing wanci mung kariyo rahayu..

Pungkasaning mung welingku,
Ing sak mangke ojo nganti..
Gawe gelaning ati,
Gawe cuwaning ati tumrap priyo liyane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *