Goro Goro Perawan (wedhus)

Versi: Sonny Josz

Pancen jempolan, manteb temenan
Prawan gunung ayune ra karuan..
Najan ra dandan enak disawang,
Moto ngantuk yen ku nyawang dadi padang..

Pancen jempolan, manteb temenan
Tego temen kowe kok kebangetan..
Nganti tak rewangi, utang kreditan
Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..

reff:
(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

Pancen jempolan, manteb temenan
Tego temen kowe kok kebangetan..
Nganti tak rewangi, utang kreditan
Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..

reff:
(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *