Ngenteni Ngamen

Versi: Dewi Marcella

Mak anakmu bagus tenan,
Pitung taun karo aku pacaran..
Direwangi kerjo neng kalimantan,
Kanggo sangu mbesok yen sesandhingan..

Aku muji neng pengeran,
Mugo mugo aku biso keturutan..
Wong bagus sing tak arep arep tenan,
Karo aku biso urip bebrayan..

Aku eling sliramu nate janji,
Yen wis sugih sliramu bakal bali,
Netepi janji sehidup semati..
Tekan seprene kowe ora bali,
Opo kowe saiki entuk ganti,
Sugih tur ayu tumpak’ane mercy,
Nanging aku ora bakal lali..

Jroning ati tansah ono sliramu,
Jroning ati tansah ono tresnamu,
Jroning ati ngenteni tekamu,
Nanging kapan kowe eling aku..

reff:
Sak bagus baguse uwong mesti ono cacate,
Sak elek elek’e uwong mesti ono apik’e,
Elingo biyen karo aku koyo opo,
Saiki kowe rabi ora kondho kondho,
Mergo saiki kowe sugih bondho dunyo,
Nyatane janji janjimu kabeh cidro..

Aku sayang dirimu,
Tapi kamu khianati cintaku,
Cintamu yang dulu,
Ternyata semuanya palsu..
Jane opo salahku,
Sampai kau lupakan diriku..

Tapi aku berdoa,
Semoga kau selalu bahagia,
Dilindungi yang kuasa,
Untuk selama lamanya..

reff:
Mak anakmu bagus tenan,
Pitung taun karo aku pacaran..
Direwangi kerjo neng kalimantan,
Kanggo sangu mbesok yen sesandhingan..

Aku muji neng pengeran,
Mugo mugo aku biso keturutan..
Wong bagus sing tak arep arep tenan,
Karo aku biso urip bebrayan..

Aku eling sliramu nate janji,
Yen wis sugih sliramu bakal bali,
Netepi janji sehidup semati..
Tekan seprene kowe ora bali,
Opo kowe saiki entuk ganti,
Sugih tur ayu tumpak’ane mercy,
Nanging aku ora bakal lali..

Jroning ati tansah ono sliramu,
Jroning ati tansah ono tresnamu,
Jroning ati ngenteni tekamu,
Nanging kapan kowe eling aku..

reff:
Sak bagus baguse uwong mesti ono cacate,
Sak elek elek’e uwong mesti ono apik’e,
Elingo biyen karo aku koyo opo,
Saiki kowe rabi ora kondho kondho,
Mergo saiki kowe sugih bondho dunyo,
Nyatane janji janjimu kabeh cidro..

Aku sayang dirimu,
Tapi kamu khianati cintaku,
Cintamu yang dulu,
Ternyata semuanya palsu..
Jane opo salahku,
Sampai kau lupakan diriku..

Tapi aku berdoa,
Semoga kau selalu bahagia,
Dilindungi yang kuasa,
Untuk selama lamanya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *