Tresnamu Tresnaku


Versi: Tawi Sasmita

Tak sayang sayang pacarku tak sayang sayang,
Tak eman eman pacarku tak eman eman..
Ora biso turu yen durung nyawang sliramu,
Tak sawang sawang fotomu tak sawang sawang,
Tak elus elus rambutmu tak elus elus..

Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
Nanging setyamu luluhke sanubariku,
Abot abote dadi wong kang ora duwe,
Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..

Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..
Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..

Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..

Tresnamu tresno sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
Tresnamu tresna sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..

reff:
Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
Nanging setyamu luluhke sanubariku,
Abot abote dadi wong kang ora duwe,
Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..

Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..
Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..

Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..

Tresnamu tresno sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
Tresnamu tresna sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *