Tresnamu Tresnaku


Tawi-Sasmita
Versi: Tawi Sasmita

Tak sayang sayang pacarku tak sayang sayang,
Tak eman eman pacarku tak eman eman..
Ora biso turu yen durung nyawang sliramu,
Tak sawang sawang fotomu tak sawang sawang,
Tak elus elus rambutmu tak elus elus..

Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
Nanging setyamu luluhke sanubariku,
Abot abote dadi wong kang ora duwe,
Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..

Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..
Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..

Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..

Tresnamu tresno sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
Tresnamu tresna sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..

reff:
Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
Nanging setyamu luluhke sanubariku,
Abot abote dadi wong kang ora duwe,
Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..

Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..
Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..

Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..

Tresnamu tresno sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
Tresnamu tresna sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
—————-
[ver : lyrics]
[id: asvvnocs]
[ar: Tawie Sasmita]
[ti: Tresnamu Tresnaku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.40]Tresnaku Tresnaku
[00:21.40]Versi : Tawie Sasmita
[00:24.40]
[00:27.40]>>>
[00:28.40]>>
[00:29.40]>
[00:30.40]Tak sayang sayang pacarku tak sayang sayang,
[00:38.68]Tak eman eman pacarku tak eman eman..
[00:46.02]Ora biso turu yen durung nyawang sliramu,
[00:53.43]Tak sawang sawang fotomu tak sawang sawang,
[00:57.47]Tak elus elus rambutmu tak elus elus..
[01:01.95]
[01:03.09]Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
[01:10.30]Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
[01:17.96]Nanging setyamu luluhke sanubariku,
[01:25.41]Abot abote dadi wong kang ora duwe,
[01:29.27]Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..
[01:34.07]Pacarku sing tak tresnani,
[01:37.68]Pacarku sing tak sayangi..
[01:41.35]Pacarku sing tak tresnani,
[01:45.14]Pacarku sing tak sayangi..
[01:51.05]Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
[01:57.33]Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
[02:06.06]Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
[02:13.02]Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
[02:20.81]Tresnamu tresno sejati,
[02:24.60]Setyamu setyo mituhu,
[02:28.03]Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
[02:35.67]Tresnamu tresna sejati,
[02:39.60]Setyamu setyo mituhu,
[02:43.26]Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
[02:51.04]
[03:11.04]>>>
[03:12.04]>>
[03:13.04]>
[03:14.04]Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
[03:21.54]Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
[03:28.72]Nanging setyamu luluhke sanubariku,
[03:35.94]Abot abote dadi wong kang ora duwe,
[03:39.92]Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..
[03:44.71]Pacarku sing tak tresnani,
[03:48.38]Pacarku sing tak sayangi..
[03:52.05]Pacarku sing tak tresnani,
[03:55.72]Pacarku sing tak sayangi..
[04:01.50]Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
[04:09.03]Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
[04:17.09]Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
[04:24.06]Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
[04:31.96]Tresnamu tresno sejati,
[04:36.19]Setyamu setyo mituhu,
[04:39.92]Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
[04:47.27]Tresnamu tresna sejati,
[04:51.06]Setyamu setyo mituhu,
[04:54.74]Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
[05:03.57]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s