Bisikane Ati

Versi: Itih S.

Matane kaya damar kanginan,
Lambene kaya kepundung abang..
Pengen ora kejagan, ning sajroning lamunan
Pancen ati kula rasa kegembang..

Kelingan ning manis meseme,
Kelingan kenang gemuyune..
Kuayang ning senenge, kuayang ning bungahe
Lamun sun sing dadi jodone..

reff:
Bisikaning ati, gelem dadi siji
Mung sayang arep ngomong bli wani..

Bisikaning ati, gelem dadi siji
Mung sayang arep ngomong bli wani..
Bengi bli bisa turu, pikiran sun keganggu
Pancen pemuda gawe ati rindu..
Bengi bli bisa turu, pikiran sun keganggu
Pancen pemuda gawe ati rindu..

Kelingan ning manis meseme,
Kelingan kenang gemuyune..
Kuayang ning senenge, kuayang ning bungahe
Lamun sun sing dadi jodone..

reff:
Bisikaning ati, gelem dadi siji
Mung sayang arep ngomong bli wani..

Bisikaning ati, gelem dadi siji
Mung sayang arep ngomong bli wani..
Bengi bli bisa turu, pikiran sun keganggu
Pancen pemuda gawe ati rindu..
Bengi bli bisa turu, pikiran sun keganggu
Pancen pemuda gawe ati rindu..

Matane kaya damar kanginan,
Lambene kaya kepundung abang..
Pengen ora kejagan, ning sajroning lamunan
Pancen ati kula rasa kegembang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *