Rinem


Didi-Kempot_7
Versi: Didi Kempot

“kepiye kabarmu kabeh
“sedulurku sing ono ing kene,
“iki, aku didi kempot, kirim tembang iki
“mugo mugo biso kanggo tombo loromu,
“utowo tombo kangenmu,
“kowe kabeh sing ono ing kene,
“halo, aku didi kempot..

Sak tenane aku ora tego,
Ninggalke kowe lungo nglemboro..
Tak sawang, katon pucet cahyamu
Mripatmu, tansah ngelingke aku..

Sak tenane aku ora tego,
Ninggalke kowe mulih neng njowo..
Nanging arep kepiye maneh,
Kahanan iki sing misahake..

Rinem.. ojo lali welingku..
Rinem.. ojo lali sholatmu..
Putihe rukuhmu, kudu koyo atimu
Senadyan kowe adoh karo aku..
Dongamu wong ayu,
Sing tansah tak suwun,
Mugo gusti tansah paring rahayu..

reff:
“yen tak pikir-pikir,
“aku ki soyo suwe soyo tuwo,
“kok yo biso bisone,
“sing negoro koyo ngene adohe,
“aku ono ing njowo,
“kowe ono ing negoro suriname kutho ing londo,
“nanging kowe kabeh kuwi,
“sedulur-sedulurku sing tansah tak tresnani..

Sak tenane aku ora tego,
Ninggalke kowe mulih neng njowo..
Nanging arep kepiye maneh,
Kahanan iki sing misahake..

Rinem.. ojo lali welingku..
Rinem.. ojo lali sholatmu..
Putihe rukuhmu, kudu koyo atimu
Senadyan kowe adoh karo aku..
Donga pamujimu,
Sing tansah tak suwun,
Mugo gusti tansah paring rahayu..
—————
[ver: lyrics]
[id: kalknkcs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Rinem]
[al: Bintang Jawa Vol 08]
[by: yanilipatro]
[length: 04:24]
[00:01.07]Rinem (didi kempot)
[00:03.09]
[00:05.09]”kepiye kabarmu kabeh
[00:07.44]”sedulurku sing ono ing kene,
[00:09.91]”iki, aku didi kempot, kirim tembang iki
[00:14.10]”mugo mugo biso kanggo tombo loromu,
[00:17.40]”utowo tombo kangenmu,
[00:20.40]”kowe kabeh sing ono ing kene,
[00:22.68]”halo, aku didi kempot..
[00:27.04]Sak tenane aku ora tego,
[00:33.96]Ninggalke kowe lungo nglemboro..
[00:40.83]Tak sawang, katon pucet cahyamu
[00:47.04]Mripatmu, tansah ngelingke aku..
[00:53.64]Sak tenane aku ora tego,
[01:00.92]Ninggalke kowe mulih neng njowo..
[01:07.39]Nanging arep kepiye maneh,
[01:14.17]Kahanan iki sing misahake..
[01:21.10]
[01:24.40]Rinem.. ojo lali welingku..
[01:36.76]Rinem.. ojo lali sholatmu..
[01:47.75]Putihe rukuhmu, kudu koyo atimu
[01:55.01]Senadyan kowe adoh karo aku..
[02:01.07]Dongamu wong ayu,
[02:04.33]Sing tansah tak suwun,
[02:08.35]Mugo gusti tansah paring rahayu..
[02:13.96]
[02:17.04]”yen tak pikir-pikir,
[02:19.58]”aku ki soyo suwe soyo tuwo,
[02:23.44]”kok yo biso bisone,
[02:26.23]”sing negoro koyo ngene adohe,
[02:28.87]”aku ono ing njowo,
[02:31.57]”kowe ono ing negoro suriname kutho ing londo,
[02:35.05]”nanging kowe kabeh kuwi,
[02:37.08]”sedulur-sedulurku sing tansah tak tresnani..
[02:41.01]
[02:45.01]Sak tenane aku ora tego,
[02:51.51]Ninggalke kowe mulih neng njowo..
[02:58.23]Nanging arep kepiye maneh,
[03:04.64]Kahanan iki sing misahake..
[03:12.11]
[03:15.71]Rinem.. ojo lali welingku..
[03:28.30]Rinem.. ojo lali sholatmu..
[03:38.42]Putihe rukuhmu, kudu koyo atimu
[03:45.83]Senadyan kowe adoh karo aku..
[03:52.29]Donga pamujimu,
[03:55.52]Sing tansah tak suwun,
[03:59.32]Mugo gusti tansah paring rahayu..
[04:05.17]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s