Apuwo Buru Saiki

Versi: Lysa Rachmawati

Apuwo yo buru saiki,
Sun kecaruk, ambi awak riko..
Rasane ati kari sing lego,
Kudu kudu, kepengen nyandhing riko..

Sing perduli paran alangane,
Masio paran, hang dadi tebusane..
Tekate ati yo wis sun niati,
Yo mung siji hang isun karepi..

reff:
Mandaneo yo cager senenge,
Biso njuwud welas asih riko..
Kelaksan biso sun demeni,
Matri janji urip bareng dadi siji..

Apuwo yo buru saiki,
Sun kecaruk, ambi awak riko..
Rasane ati kari sing lego,
Kudu kudu, kepengen nyandhing riko..

Sing perduli paran alangane,
Masio paran, hang dadi tebusane..
Tekate ati yo wis sun niati,
Yo mung siji hang isun karepi..

reff:
Mandaneo yo cager senenge,
Biso njuwud welas asih riko..
Kelaksan biso sun demeni,
Matri janji urip bareng dadi siji..

Sing perduli paran alangane,
Masio paran, hang dadi tebusane..
Tekate ati yo wis sun niati,
Yo mung siji hang isun karepi..
Yo mung siji hang isun karepi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *