Embuh Apane

Versi: Nenny Angelia

Ora entek gumunku tekan seprene,
Rong sesasi kenalan karo dewek’e..
Ora lemu yo ora kuru,
Celuluku nggregetke atiku..

Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Bengi ra turu anane klisik’an..

Suwe suwe aku kok nduweni roso,
Carane nyawang aku kok rodo bedo..
Atiku ugo rasane liyo,
Mugo mugo ati iki podho..

Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Bengi ra turu anane klisik’an..

reff:
Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Bengi ra turu anane klisik’an..

Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *