Panelongso (danny pelo)

Versi: Danny Pelo

Sepiro lawase, urip kang nandang priatin
Rungkepi gegayuhane ati..
Lelaku nisto, ing sabendinane
Meres kringet mekso rogo..

Mugo mugo gusti kerso paring idi,
Ilang panelongso tembe mburine..
Urip tentrem ayem, adoh ing panandang
Ibo bungahe ati iki..

Yo wis ben saiki dadi kembang kocapan,
Neng aku ora bakal nelongso..
Yo wis ben saiki akeh konco podho ngino,
Neng aku ora bakal loro ati..

Arep kepiye meneh, aku wong ora nduwe
Rekoso kuwi sak pantese..
Neng aku percoyo, ora bakal sak lawase
Rekoso kuwi ono watese..

reff:
Mugo mugo gusti kerso paring idi,
Ilang panelongso tembe mburine..
Urip tentrem ayem, adoh ing panandang
Ibo bungahe ati iki..

Yo wis ben saiki dadi kembang kocapan,
Neng aku ora bakal nelongso..
Yo wis ben saiki akeh konco podho ngino,
Neng aku ora bakal loro ati..

Arep kepiye meneh, aku wong ora nduwe
Rekoso kuwi sak pantese..
Neng aku percoyo, ora bakal sak lawase
Rekoso kuwi ono watese..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *