Lali (didi kempot)

Versi: Didi Kempot

Loro tenan atiku iki,
Yen eling awakmu..
Opo salahku,
Kowe lungo ninggalke aku..

Saiki aku dewek’an,
Tanpo sliramu..
Duh bocah ayu,
Tego temen kowe karo aku..

Opo ra eling, nalikane urip bebrayan..
Opo ora eling, nalikane sesandhingan..
Dosa opo awakku cah ayu,
Dosa opo aku..
Salah opo cah ayu awakku,
Opo salahku..
Opo salahku..

reff:
Lemes koyo entek sumsumku,
Mikirke sliramu..
Opo salahku,
Kowe lungo ninggalke awakku..

Opo ra eling, nalikane urip bebrayan..
Opo ora eling, nalikane sesandhingan..
Dosa opo awakku cah ayu,
Dosaku opo..
Salah opo cah ayu awakku,
Salahku opo..
Salahku opo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *