Lali Dalane

Versi: Didi Kempot

Bubrah.., saiki bubrah
Ajur mumur wutuh dadi pecah..
Rusak.., saiki wis ora nggenah
Kowe lali janjimu naliko nikah..

Pisah.., saiki pisah
Aku karo kowe uwis pisah..
Kembang sing tandur ono ngomah,
Mati alum koyo atiku sing susah..

reff:
Saiki kowe, kuwi tak umpamakke
Koyo wong mlaku wis lali dalane..
Aku dewe, saiki paribasane
Koyo langit ora ono bumine..

Bubrah.., saikine bubrah
Kowe lali janjimu naliko nikah..

reff:
Pisah.., saiki pisah
Aku karo kowe uwis pisah..
Kembang sing tandur ono ngomah,
Mati alum koyo atiku sing susah..

reff:
Saiki kowe, kuwi tak umpamakke
Koyo wong mlaku wis lali dalane..
Aku dewe, saiki paribasane
Koyo langit ora ono bumine..

Bubrah.., saikine bubrah
Kowe lali janjimu naliko nikah..
Bubrah.., saikine bubrah
Aku karo kowe uwis ra urip sak omah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *