Senajan Kowe Ijen

Versi: Elton Sodikromo ft. Mantje Karso

Oh….., yeah……
Senajan kowe ijen,
Kudu kuat ndukung..
Sing tak maksud iku,
Ati sing ora molak malik..

Naliko podho nemoni,
Kahanan koyo mengkono..
Mbok podho mikirake,
Seksine wong akeh..
Ho…

Wanito sing manut,
Yo iku sing nrimo..
Bungah karo susah,
Gelem disungguhi wong loro..

Rikolo diweruhi,
Yo gelem ngrungok’ake..
Abot banget abot banget,
Gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diusapake..

Naliko podho nemoni,nemoni..
Kahanan koyo mengkono..
Mbok podho mikirake,
Seksine wong akeh..

reff:
Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diusapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu kuat ndukung..
Sing tak maksud iku,
Ati sing ora molak malik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *